корисничко име
 
@freemail.com.mk
лозинка
 
   


Ја заборавив лозинката!?

Сакам БЕСПЛАТЕН E-MAIL !!

Биди моја почетна страница
2

Скопје

Штип
Охрид

Битола
 Почитувани Freemail корисници,

Убавите приказни имаат и свој крај.

По 22 години постоење, Freemail ја заврши својата пионерска улога во ширењето на Интернет парадигмата во Македонија.

Почнувајќи од 21.12.2020 Freemail сервисот престанува да работи.
Тоа за Вас како корисници, значи, дека веќе нема да можете да пристапите до електронската пошта, т.е: да се најавите, да примате или пак испраќате е-маил пораки преку Freemail сервисот.
Поради тоа Ве замолуваме најдоцна до 20.12.2020 година да ги ископирате / превземете сите ваши податоци (е-маил пораки и останати податоци) од Freemail сервисот.

Доколку Ви е потребна помош, нашиот тим за техничка поддршка ви стои на располагање.
e-mail: info@freemail.com.mk

Ви благодариме за досегашната долгогодишна соработка и разбирање.

Поздрав,
Тимот на Freemail